Opplev Larkolluka, en sommerfest syv dager til ende!

Hvert år arrangeres Larkolluka i Larkollen, og for å gi et inntrykk av hvordan det hele typisk forløper, kan for eksempel tas år 2009 da Larkolluka først startet med at alle Larkollinger med en flaggstang utenfor huset søndag 19. juli foretok høytidelig flaggheising i sine hager kl 8.00, før det ble karnevalsopptog fra Thorvaldsen Dagligvare til Larkollen Skole på dagtid og allsang, reker, øl, vin, pølser og brus om aftenen på Tollerstranda, dernest sykkelløp gjennom store deler av Larkollen der vinneren ikke var den som kom først i mål men nærmest gjennomsnittstiden, Olabilløp i egnet doning i Larkollveien fra Rørvikveien til Støtvig Hotell, fiskekonkurranse i egne båter eller fra brygge eller molo, med premiering for største fisk, minste fisk og flest fisk, og bordtennisturnering på mandagen, skattejakt og sommershow på tirsdagen, mesterskap i kubbespill, natursti-vandring med teoretiske og praktiske oppgaver og allsang, revy, cabaret, konsert og quiz på onsdagen, tennis-turnering med servering av kaffe, vafler, is og brus til, krabbefiskekonkurranse fra Støtvigmoloen til hvilken enhver selv måtte bringe bøtter, blåskjell, hyssing og eventuelle klesklyper, strandvolleyballturnering på Støtvigstranda og kåring av årets Larkolling, bryggedans, grillmat og fiskesuppe på Støtvigmoloen kl 20.00 på torsdagen, sandslottbygging ved Støtvigstranda, familie-quiz og humorgalla inkludert stand-up show med Janne Rønningen på fredagen og Larkollmarked, kakebakekonkurranse med kakeinnlevering ved dansesalen på Støtvig Hotell og premie for Larkollens mest spektakulære og velsmakende kake, det årlige slaget mellom sommergjester og fastboende, nemlig fotballkamp, og barne- og ungdomsrevy på lørdagen som avslutning, samt morgentrim på Støtvigmoloen med påfølgende bad i sjøen, sandvolleyballskole på Støtvigstranda og guidet båttur i Larkollens skjærgård flere av dagene hele uken igjennom. Hva som skjer under Larkolluka førstkommende sommer kan du lese mer om via linken: Larkolluka.no.

Glimt fra Larkolluka tidligere år

Larkolluka 2010, søndag 18. juli - lørdag 24. juli
Karnevalsopptog i Larkollveien og Støtvigveien søndag 18/7 fra Thorvaldsen Dagligvare kl. 12.30 til Larkollen Skole kl. 13.00 hvor det vanket mer moro, leker og spill, brus, is og pølse i vaffel.Larkolluka 2011, søndag 17. juli - lørdag 23. juli
Grunnet 77 døde i bombe-eksplosjon i Regjeringskvartalet i Oslo samt massakre på Utøya 22/7 avbrytes programmet og flagget på nedrevne Støtvig Hotell vaier på halv stang dagen derpå.

Larkolluka 2012, søndag 15. juli - lørdag 21. juli
Sandskulpturkonkurranse på Tengesdalstranda og Lersbau Strand fredag 20/7 kl 12.00 og Larkollmarked med lopper og kunsthåndverk i Larkollen Skoles gårdsrom lørdag 21/7 kl.11.00.Bildene i galleriene er beskyttet av åndsverksloven i henhold til opphavsrett og overtredelse vil bli anmeldt og straffet med den maksimale bot eller fengselsstraff loven tillater. Alle rettigheter er reservert fotografen. Enhver(!) form for kopiering eller nedlasting av bildene er strengt forbudt uten direkte skriftlig tillatelse fra domene-eier André Schiøll. Bildene er her for øvrig gjengitt i 90% kvalitets .jpg-format og i størrelse 250x188 pixels i stedet for original-formatet 2048x1536 pixels.


Klikk her for å returnere til hovedsiden på Larkollen.info